Zo kan het niet meer, toch is ook Heracles vandaag in de onzekere tijd begonnen met het verlengen van seizoenkaarten.
Volledig scherm
Zo kan het niet meer, toch is ook Heracles vandaag in de onzekere tijd begonnen met het verlengen van seizoenkaarten. © Reinier van Willigen


Supporters Heracles roepen op club te steunen: ‘Verleng massaal seizoenkaart’

ALMELO  - Heracles begint vandaag (dinsdag) met de verkoop van seizoenkaarten en geeft de supporters net als andere clubs meerdere opties voor het onzekere seizoen dat wacht. De fans roepen op om massaal te verlengen.

Het kan zo maar zijn dat de supporters amper live bij een duel kunnen zijn in het nieuwe voetbaljaar. Reden voor de supportersverenigingen van Heracles om een oproep te doen om de club te blijven steunen. „Laten we nu onze handen ineen slaan en onze seizoenkaarten massaal verlengen”, schrijven Vak’74, Hart voor Heracles, BWA Vriezenveen, Locals 1903 en BiancoNero.

Waardebon

Heracles biedt de volgende opties aan: verlengen zónder tegemoetkoming of mét. Kies je voor de tweede, dan valt er te kiezen voor 5% korting, een waardebon in de fanshop of twee losse kaartjes voor een wedstrijd. Supporters die snel verlengen krijgen hoe dan ook tot 9 juni 5% korting. Een seizoenkaart bij Heracles is te koop vanaf 151,05 euro.

De club zoekt intussen uit hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de seizoenkaarthouders geen duel hoeven te missen als ze er niet live bij kunnen zijn in het stadion. De fanshop opent dinsdag weer de deuren.

Beluister hieronder de laatste aflevering van De Ballen Verstand podcast: