Volledig scherm
Tim Breukers begint in de basis tegen FC Groningen. © Lars Smook

Breukers terug in de basis van Heracles

ALMELO - Tim Breukers begint voor het eerst dit seizoen in de basis bij Heracles. Hij neemt de plek in van Navajo Bakboord. Het talent speelde goed in de voorbereiding, maar heeft het de afgelopen wedstrijd niet makkelijk gehad.

Heracles kan in de uitwedstrijd tegen FC Groningen nog niet beschikken over Mo Osman. Hij kampt nog met een spierblessure, maar Wormuth verwacht dat hij er na de interlandperiode weer bij is. De middenvelder zegde af voor de nationale ploeg van Syrië. Jesper Drost is er tegen zijn oude club niet bij. Hij keerde vorige week terug in de selectie na een knieblessure, maar heeft last van een terugslag. 

  1. Ramt John Stegeman naast lantaarnpaal ook zijn geloofwaardigheid omver?
    PREMIUM

    Ramt John Stegeman naast lantaarn­paal ook zijn geloofwaar­dig­heid omver?

    De trainer die gistermiddag met de billen bloot ging voor zijn spelers en andere collega’s, werd anderhalf uur later nog maar eens met zijn – door de uitgeklapte airbag – blauwe neus op de pijnlijke realiteit gedrukt. Al coachend tijdens de eerste training na zijn dronkemansrit, keek John Stegeman uit op de reclameborden van een grote bierbrouwer die voor een alcoholvrije variant pleit. De vraag die opdoemt, heeft hij naast de verlichtingspaal ook zichzelf en zijn topsportklimaat omver geramd?