Heracles-spits Cyriel Dessers bleef rustig in zijn hoofd nadat hij de bal van Robin Pröpper kreeg en scoorde. „Dit is heel bijzonder.”
Volledig scherm
PREMIUM
Heracles-spits Cyriel Dessers bleef rustig in zijn hoofd nadat hij de bal van Robin Pröpper kreeg en scoorde. „Dit is heel bijzonder.” © BSR Agency

Dessers geniet na van Twentse Derby: ‘Het was niet onze beste wedstrijd, wel de mooiste’

Op vrijdag de derby winnen van FC Twente en de rest van het weekeinde rustig kijken naar de andere wedstrijden in de eredivisie. Beter wordt het niet, vindt Cyriel Dessers, die het eerste Almelose doelpunt in Enschede maakte.

Hij noemde het vrijdagavond na de overwinning in De Grolsch Veste al ‘een van de meest bijzondere wedstrijden uit mijn leven’. En ook de uren daarna bleven magisch, vindt Cyriel Dessers. Het onthaal door de eigen fans bij het stadion, de euforie, het vuurwerk en de stapavond met de hele selectie en de staf. De twee vrije dagen erna ook, om na te genieten van het gewenste, maar toch behoorlijk onverwachte. Van het gevecht en van een ware derby. „De supporters zijn zo gelukkig. Ik zelf ook.”