Volledig scherm
PREMIUM
Cyriel Dessers houdt van de spanning van een transfer. „Het ene moment niet weten waar je het andere bent.” © Robin Hilberink

Dessers hoopt dat ‘ruil’ het beste uitpakt voor Heracles

Nieuwe spits Cyriel Dessers gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de spitsenruil met Adrian Dalmau en FC Utrecht het beste uit pakt voor Heracles.

Het was hectisch, het was veel en behoorlijk overweldigend. De week van Cyriel Dessers, de nieuwe spits van Heracles. Vorige week zaterdag was hij nog speler van FC Utrecht, inmiddels gaat hij al een week in het zwart-wit gekleed. Hij vertrok op zijn eerste dag naar Billerbeck voor het trainingskamp, zong als ontgroening een liedje voor de spelersgroep en dreef op een zelfgebouwd vlot met zijn ploeggenoten op het Duitse water.

  1. Het bizarre leven van Henk Obermeijer (95): hoe een voetbalcarrière bij Heracles door oorlog werd verscheurd
    PREMIUM

    Het bizarre leven van Henk Obermeijer (95): hoe een voetbalcar­riè­re bij Heracles door oorlog werd verscheurd

    ,,Ik ben met de helm op geboren. Er zat een dik vlies om mijn hoofd, sommige mensen geloven dat je dan helderziend bent. Daar doe ik niet aan mee, maar ik luister wel naar mijn gevoel. Dat heeft me in de oorlog een paar keer van de dood gered.’’ Henk Obermeijer uit Hardenberg is dankzij die ‘meevallers’ inmiddels 95 jaar jong, tijd om zijn memoires in boekvorm uit te geven.