Volledig scherm
Lerin Duarte gaat Heracles naar alle waarschijnlijkheid verlaten. © BSR Agency

Duarte op weg naar uitgang bij Heracles

ALMELO - Heracles rekent voor het komende seizoen niet meer op Lerin Duarte. De 28-jarige middenvelder heeft een aanbieding van de Almelose club ter zijde gelegd en kan transfervrij weg. 

„De kans dat hij vertrekt is groter dan dat hij blijft”, zegt technisch manager Tim Gilissen van Heracles. „We hebben Lerin een goede aanbieding gedaan, maar hij heeft te kennen gegeven dat hij eerst nog verder wil kijken.” Heracles is zich inmiddels aan het oriënteren op een vervanger. „Er bestaat nog wel een mogelijkheid dat we uiteindelijk alsnog met elkaar om de tafel gaan, maar ik heb vernomen van het management van Lerin dat er wel belangstelling voor hem is.”

Voorste linie

Naast een waarschijnlijke vervanger voor Lerin Duarte zoekt Heracles in de voorste linie nog versterking. Zoals bekend vertrekt Brandley Kuwas.  De verwachting is dat er in de komende weken nog belangstelling gaat komen voor topscorer Adrian Dalmau en vleugelspits Kristoffer Peterson. „Achterin hebben we het wel voor elkaar”, aldus Gilissen. De club trok onlangs al rechtsback Navajo Bakboord van Jong Ajax aan.