Mike te Wierik is nog geen zekerheid in het team van Derby County en dat is wennen voor de verdediger, die vrijwel nooit op de bank zat bij zijn vorige clubs Heracles en FC Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike te Wierik is nog geen zekerheid in het team van Derby County en dat is wennen voor de verdediger, die vrijwel nooit op de bank zat bij zijn vorige clubs Heracles en FC Groningen. © BSR Agency

Een rijke sjeik, een lockdown en een trainer op de wip: Te Wierik had het zich iets anders voorgesteld

Als hij alles van tevoren had geweten, was Mike te Wierik (28) dan naar Derby County gegaan? De verdediger kan er geen antwoord op geven. Er is van alles loos bij zijn club in Engeland. „Het is heel dubbel: mooi en lastig tegelijk.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?