Mike te Wierik is nog geen zekerheid in het team van Derby County en dat is wennen voor de verdediger, die vrijwel nooit op de bank zat bij zijn vorige clubs Heracles en FC Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike te Wierik is nog geen zekerheid in het team van Derby County en dat is wennen voor de verdediger, die vrijwel nooit op de bank zat bij zijn vorige clubs Heracles en FC Groningen. © BSR Agency

Een rijke sjeik, een lockdown en een trainer op de wip: Te Wierik had het zich iets anders voorgesteld

Als hij alles van tevoren had geweten, was Mike te Wierik (28) dan naar Derby County gegaan? De verdediger kan er geen antwoord op geven. Er is van alles loos bij zijn club in Engeland. „Het is heel dubbel: mooi en lastig tegelijk.”

 1. Duimen voor topjaar 2021: ‘Gewoon’ weer in stadion potje voetbal kijken
  PREMIUM

  Duimen voor topjaar 2021: ‘Gewoon’ weer in stadion potje voetbal kijken

  De vooruitzichten waren zo mooi: 2020 zou een top sportjaar worden. Met de Olympische Spelen en het EK voetbal - ook nog eens deels in eigen land - als de twee evenementen van de buitencategorie. En met tal van evenementen in deze regio. Totdat het coronavirus de sportwereld zo goed als lam legde. Het seizoen 2019/2020 in de eredivisie werd afgebroken. En dit seizoen bleven de stadions op de eerste paar duels na pijnlijk leeg. Dezer dagen blikken we op deze site terug op het dramatische sportjaar én kijken we vooruit naar 2021. Een jaar waarin de sportwereld ons hopelijk weer vermaakt en toelacht.
 1. 'AZ wil laten zien dat het tot top-3 behoort'
  Play

  'AZ wil laten zien dat het tot top-3 behoort'

 2. Samenvatting Leicester City - Chelsea
  Play

  Samenvat­ting Leicester City - Chelsea