Volledig scherm
PREMIUM
© VI Images

Een seizoen boven verwachting voor Heracles, maar toch mopperden ze in Almelo

ALMELO - Het zit erop voor Heracles. Dinsdag verloor de ploeg ook het tweede duel in de play-offs van FC Utrecht (3-0). De Almelose ploeg ging er echt voor, maar kon weinig beginnen tegen de muur die de thuisploeg opwierp. Het is nu vakantie. De spelers vliegen uit, sommigen om niet terug te komen. Het was mooi, wisselvallig, verrassend en anders. Het seizoen in vier momenten.

11 augustus: de eerste wedstrijd van het seizoen. Ajax-uit: 1-1.

Frank wie? Frank Wormuth. De nieuwe trainer van Heracles was begin dit seizoen een onbekende, een verrassing. De voormalig hoofddocent van de Duitse voetbalbond kwam via Nico-Jan Hoogma, de oud-directeur van Heracles, binnen. De club snakte naar Duitse invloeden, naar fysieke fitheid, meer trainen, minder lief en minder Nederlands.

  1. Showtime: de derby tussen FC Twente en Heracles Almelo is terug!
    PREMIUM
    VOORBESCHOUWING

    Showtime: de derby tussen FC Twente en Heracles Almelo is terug!

    ENSCHEDE/ALMELO - Na een jaar afwezigheid is de derby tussen FC Twente en Heracles Almelo weer terug. De Enschedeërs zijn het seizoen uitstekend begonnen en kunnen bij een overwinning zelfs de koppositie in de Eredivisie pakken. Heracles Almelo had een stroeve start, maar wist de laatste twee wedstrijden winnend af te sluiten. Beide clubs verkeren dus in vorm. Wie gaat er vanavond met de overwinning vandoor?