Volledig scherm
PREMIUM
© VI Images

Fans Heracles Almelo kopen massaal kaarten voor play-offs, maar waarom eigenlijk?

ALMELO - Rijen voor de kassa en ook online topdrukte. De animo is groot voor de thuiswedstrijd voor de play-offs van Heracles tegen FC Utrecht, die vanavond om half zeven begint.

Of het Polman Stadion, met twaalfduizend plaatsen, vanavond uitverkocht is, durft Heracles-woordvoerder Joris Dieterman niet te voorspellen. Maar op vrijdagmorgen is hij dik tevreden over de kaartverkoop. "Het loopt storm. Er zijn al meer dan zesduizend kaarten weg. We zijn op nul begonnen en pas 24 uur bezig met de kaartverkoop." Het aantal van zesduizend is inclusief de gratis kaarten van supporters die inmiddels hun seizoenkaart hebben verlengd.

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: