Volledig scherm
PREMIUM
Jeremy Cijntje © Heracles

Geen grote namen, wel typische Heracles aankopen

ALMELO - Heracles trok op de laatste dag van de transfermarkt de talenten Jeremy Cijntje en Lucas Schoofs aan. Beide spelers krijgen tijd om te groeien in Almelo. Een directe aanvallende versterking kwam er niet.

Als Tim Gilissen naar de selectie van Heracles kijkt, ziet hij jeugdige gretigheid, voetballend vermogen en financiële waarde. “Tevreden ben je nooit, maar als ik naar deze aspecten kijk, ben ik dat wel”, zegt de technisch manager. “Dan denk ik dat we met deze groep een goed seizoen kunnen draaien. Al is het nog iets te vroeg om de balans op te maken.”

  1. Ramt John Stegeman naast lantaarnpaal ook zijn geloofwaardigheid omver?
    PREMIUM

    Ramt John Stegeman naast lantaarn­paal ook zijn geloofwaar­dig­heid omver?

    De trainer die gistermiddag met de billen bloot ging voor zijn spelers en andere collega’s, werd anderhalf uur later nog maar eens met zijn – door de uitgeklapte airbag – blauwe neus op de pijnlijke realiteit gedrukt. Al coachend tijdens de eerste training na zijn dronkemansrit, keek John Stegeman uit op de reclameborden van een grote bierbrouwer die voor een alcoholvrije variant pleit. De vraag die opdoemt, heeft hij naast de verlichtingspaal ook zichzelf en zijn topsportklimaat omver geramd?