Het is al de 23ste keer dat René Kolmschot op trainingskamp is met Heracles in Billerbeck. De assistent-trainer haalt herinneringen op.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is al de 23ste keer dat René Kolmschot op trainingskamp is met Heracles in Billerbeck. De assistent-trainer haalt herinneringen op. © NESimages/Michael Bulder

Geen naakte mannen en zuipfeestjes meer: er is veel veranderd in de voorbereiding bij Heracles

BILLERBECK - Het is onvergelijkbaar: de voorbereiding in de tijd dat René Kolmschot (52) zijn kicksen onderbond en nu. De tijd van stappen, zuipen, kleren stelen en elkaars hotelkamers leeghalen, is geweest. „Het was mooi, maar het kan echt niet meer.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Rode kaarten nekken FC Twente en Heracles: 'Begin dan met Van Leeuwen, die doet niet van die domme dingen’
  PODCAST DE BALLEN VERSTAND

  Rode kaarten nekken FC Twente en Heracles: 'Begin dan met Van Leeuwen, die doet niet van die domme dingen’

  ENSCHEDE/ALMELO - FC Twente en Heracles hebben dit seizoen vooralsnog meer met elkaar gemeen dan ze zouden willen. Beide Twentse clubs kennen een tegenvallende start, beide clubs hebben nog maar één punt en beide clubs zagen dit weekend een speler na een oliedomme rode kaart weggestuurd worden. Bij beide clubs was het toen nog 0-0. Genoeg stof voor een podcast dus.