Volledig scherm
De supporters van Heracles kunnen zondag met de eigen auto naar Heerenveen. © Lars Smook

Geen politiestaking betekent: nog kaartjes voor Heracles

ALMELO - De politie-acties gaan niet door en dus hoeven fans van Heracles zondag niet verplicht met de bus, maar mogen ze ook met de eigen auto naar Heerenveen. Dat betekent dat er nog kaarten voor het duel te koop zijn.

Supporters van Heracles kunnen daarom tot 18.00 uur vrijdagmiddag bij de fanshop in het Polman Stadion terecht om alsnog kaarten voor het uitduel in Friesland te kopen. Normaal sluit de kaartenservice om 12.00 uur, maar vanwege het gedoe rondom het wel of niet doorgaan van de politiestaking heeft de club besloten supporters wat meer tijd te geven.

  1. ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’
    video

    ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’

    Heracles en FC Twente kenden een uitstekend weekend. Beide ploegen boekten mooie zeges. Wat opviel in Almelo: alle treffers vielen uit voorzetten vanaf de zijkant, terwijl die volgens velen hopeloos uit de tijd zijn. Twente trekt in de titelrace verder zonder zijn clubtopscorer, Tom Boere, die zijn kaak heeft gebroken. Zijn vervanger Fred Friday werd bij zijn entree door een deel van het publiek uitgefloten. Tot ergernis van Fardau en Leon. „FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben.’’