Volledig scherm
Robin Pröpper in actie tegen Groningen. © VI Images

Geen zorgen om knie van Robin Pröpper: ‘Ik voel me helemaal goed’

ALMELO - Ondanks de ontlading van de eerste zege van het seizoen van Heracles, was er zaterdagavond toch even paniek bij de Almeloërs. Aanvoerder Robin Pröpper greep halverwege de tweede helft naar zijn knie en liet zich vervangen. Pröpper, die in september 2018 zijn kruisband afscheurde, stelde na afloop iedereen gerust. 

,,Ik voelde wat trekken in mijn knie. Ik liep de blessure minder dan een jaar geleden op, dan is dat nog heel normaal", vertelt Pröpper. Om die reden speelde de rechtspoot nog geen negentig minuten dit seizoen. Dat zat er zaterdagavond ook niet in. Pröpper ging opeens naar de grond, greep naar zijn gezicht, liet zich verzorgen, ging naar de kant, maar keerde toch weer binnen de lijnen. Enkele minuten later liet hij zich alsnog vervangen door Maximilian Rossmann.

,,Ik baalde omdat ik de wedstrijd niet vol kon maken. Je staat voor en wilt samen de overwinning over de streep trekken. Ik doe dat liever in het veld, dan naast het veld. Dan kan ik helemaal niet tegen de spanning. Met mijn knie is niets aan de hand. Ik ben gewoon voorzichtig en daarom speelde ik de wedstrijd niet uit.”