Volledig scherm
© Lars Smook

Gladon voor 3 seizoenen naar Wolverhampton Wanderers

ALMELO - Paul Gladon vertrekt officieel naar Wolverhampton Wanderers. De 24-jarige spits van Heracles Almelo tekent in Engeland een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

Gladon kwam in 2015 van Sparta Rotterdam naar Almelo. Vorig seizoen speelde hij 24 competitieduels waarin hij vier keer scoorde. Dit seizoen staat de teller, na drie duels, op twee treffers.

Goede prof
“We gunnen Paul deze mooie overstap naar een grote club als Wolverhampton Wanderers van harte”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij heeft zich afgelopen seizoen achter Wout Weghorst prima ontwikkeld en was aan het einde van het seizoen en in de play-offs om Europees voetbal van groot belang voor ons. Bovendien is Paul een goede prof en een prettige persoonlijkheid. Wij hebben met Vincent Vermeij al een prima spits in onze selectie, maar uiteraard gaan we kijken of we een vervanger kunnen halen”, besluit Hoogma.

Tweede niveau
Wolverhampton Wanderers FC komt uit in The Championship, het op een na hoogste niveau in Engeland. De club bezet op dit moment de derde positie. Die geeft aan het eind van het seizoen recht op het spelen van play-offs om promotie naar de lucratieve Premier League. De nummers een en twee promoveren rechtstreeks