Volledig scherm
© BSR Agency

Heracles 2 heeft maar twee reserves op de bank

WESEPE - Heracles 2 heeft het tweede duel in de kampioenspoule van de reservecompetitie gelijkgespeeld tegen Go Ahead Eagles 2. Op sportpark De Muggert in Wesepe werd het maandagavond 1-1. 

Het was jeugdspeler Lasse Wehmeyer die het doelpunt maakte voor de ploeg uit Almelo. Na een uur spelen schoof hij de bal in de lange hoek. Wehmeyer begon in de basis bij Heracles 2, dat verder door blessures en ziekte alleen een doelman en nog een jeugdspeler uit de academie van FC Twente op de bank had zitten. Stephen Sama ontbrak wegens ziekte, de verdediger mag ook nog steeds vertrekken uit Almelo. Go Ahead-speler Donny van Iperen tekende een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker. 

Goed nieuws was er maandagavond voor Dabney Dos Santos, hij kampte sinds het duel tegen FC Emmen met een blessure, maar speelde alweer een uur mee tegen het tweede team van Go Ahead. Zijn vervanger was de enige wisselspeler op de bank: jeugdspeler Zvi Jie. Ook Sebastian Jakubiak maakte weer minuten na zijn blessure. Middenvelder Lucas Schoofs speelde opnieuw op de rechtsbackpositie om ervaring op te doen. Mocht Tim Breukers uitvallen bij het eerste team, is hij de stand-in van de verdediger.