Het naderende onheil in beeld: Adrián Dalmau kopt, via Mats Knoester (links, rugnummer 13) zal de bal een fractie van een seconde later in het Almelose doel belanden.
Volledig scherm
Het naderende onheil in beeld: Adrián Dalmau kopt, via Mats Knoester (links, rugnummer 13) zal de bal een fractie van een seconde later in het Almelose doel belanden. © ANP

Heracles Almelo in absolute slotfase onderuit na eigen doelpunt

UTRECHT - Heracles Almelo heeft zondag in de extra tijd een zeker lijkend punt uit handen gegeven op bezoek bij FC Utrecht. De onfortuinlijke Mats Knoester werkte de bal in eigen doel. Zo werd het alsnog 1-0 voor de thuisploeg. 

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.