Supporterscoördinator Raymond Alfons van Heracles kijkt uit naar het uitduel met De Graafschap in Doetinchem. Voor de Almelose fans is een special plan ontworpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporterscoördinator Raymond Alfons van Heracles kijkt uit naar het uitduel met De Graafschap in Doetinchem. Voor de Almelose fans is een special plan ontworpen. © Wouter de Wilde

Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’

In de discussie over het weren van uitsupporters bij wedstrijden in het betaald voetbal komt Heracles met een opmerkelijk tegengeluid. De Almelose club bezoekt met 500 supporters het duel met De Graafschap in Doetinchem, inclusief een mars richting het stadion. „Wij willen laten zien dat het ook kan zonder incidenten”, zegt Heracles-supporterscoördinator Raymond Alfons.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.