Volledig scherm
Heracles spelers volgen in hotel de loting voorronde Europa League © Reinier van Willigen

Heracles biedt busreis aan voor supporters die mee willen naar Portugal

ALMELO - Heracles Almelo-supporters die het Europa League-duel tegen FC Arouca willen bezoeken, kunnen vanaf nu ook met de bus. De Almelose club organiseert met OAD een busreis, waarbij fans op de wedstrijddag arriveren en na het duel direct weer richting Nederland vertrekken. Een bliksembezoek, dus. Enige voorwaarde: de busreis gaat alleen door bij minimaal veertig aanmeldingen.

Voor 295 euro, inclusief wedstrijdkaart, kunnen supporters al naar Portugal. Dat bedrag is aanzienlijk lager dan vliegtickets, die inmiddels via reguliere ticketwebsites al oplopen tot 350 euro per retour. In totaal zijn supporters, die gebruik maken van de busreis, zo’n negen uur in Arouca. De heenreis is woensdag 3 augustus om 10.00 uur, op 4 augustus, ongeveer 24 uur later, komt de bus aan op de bestemming, om na de wedstrijd weer huiswaarts te keren.

Vliegreis
Voor mensen die alsnog met het vliegtuig naar het Europa League-duel willen en op zoek zijn naar een totaalpakket, wordt door de club verwezen naar Wereldlijn Tickets. De club organiseert zelf geen vliegreis voor supporters. ,,Bij een boeking via Wereldlijn Tickets garandeert Heracles Almelo supporters dat zij een wedstrijdkaart kunnen aanschaffen voor het duel. Deze dient in dat geval nog wel apart aangeschaft te worden bij Heracles Almelo’’, aldus de club. Toegangsprijzen voor het duel, evenals de exacte aanvangstijd, zijn nog niet bekend.