Volledig scherm
Travis Brent: in gespre © Website Heracles

Heracles geeft Travis Brent amateurcontract

ALMELO - Heracles heeft Travis Brent op amateurbasis aangetrokken. De verdediger was al op proef in Almelo, hij speelde in Amerika voor de Marshall University.

Travis Brent heeft, naast de Amerikaanse, ook de Nederlandse nationaliteit. Hij sluit aan bij Jong Heracles. Heracles kijkt deze week ook nog naar de Finse jongeling Joonas Pulkkinen (16), die woensdag weer opdook in het Polman Stadion. Na een eerdere stage deze zomer, mag hij het deze week nog eens laten zien. De zoon van voormalig Heerenveenspeler Mika Pulkkinen blijft tot en met zaterdag. De jeugdige Fin is linker centrale verdediger. Hij zou met zijn 16 jaar een van de jongste spelers ooit in de Heracles-selectie kunnen worden. Mochten ook Pulkkinen een (amateur)contract krijgen, komt de selectie op 31 spelers. Die breedte is volgens de club noodzakelijk om een beloftenteam in de competitie te houden. De samenwerking met Go Ahead Eagles is gestopt, waardoor Heracles geen spelers meer uit Deventer kan lenen. En gezien de (hogere) leeftijdsopbouw van de selectie dreigt de spoeling voor Jong Heracles dun te worden. Per wedstrijd mogen slechts vier oudere spelers en een keeper worden opgesteld.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement