Volledig scherm
Jeff Hardeveld is in gesprek met Heracles. © Carlo ter Ellen DTCT

Heracles in gesprek met Hardeveld, Duarte en Breukers twijfelen

ALMELO - Heracles wil graag verder met Jeff Hardeveld. De verdediger is hersteld van een kruisbandblessure en traint alweer sinds februari volle bak mee. Lerin Duarte en Tim Breukers twijfelen nog over hun toekomst. 

Jeff Hardeveld is volgens technisch manager Tim Gilissen een talentvolle verdediger. Hij miste een groot deel van dit seizoen vanwege een zware knieblessure, maar de club wil toch met hem verder. Eerder werden al de contracten verlengd van Sebastian Jakubiak en Robin Pröpper, ook zij scheurden een kruisband.

Breukers en Duarte

Tim Breukers en Lerin Duarte twijfelen nog over hun toekomst. Heracles wil de spelers behouden. Gilissen: „Tim is een belangrijke schakel voor ons en we willen hem graag hier houden.” De aanvoerder hoopt zijn actieve loopbaan bij Heracles af te sluiten en wil liever een meerjarig contract. „Wij hebben de voorkeur het van jaar tot jaar te bekijken.” Over Duarte: „Zijn voorkeur gaat uit naar een club in het buitenland.” 

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: