Volledig scherm
Het talent Silvester van der Water is na een lange blessure achterop geraakt. „Maar hij komt terug”, aldus de trainer. © Carlo ter Ellen DTCT

Heracles opnieuw zonder Van der Water

ALMELO - Trainer Frank Wormuth kan voor het thuisduel tegen VVV-Venlo zondag beschikken over een fitte selectie. Alleen de drie lang geblesseerden ontbreken. Ook Silvester van der Water zit nog altijd niet op de bank. 

Van der Water

De talentvolle aanvaller was acht weken geblesseerd en raakte daardoor achterop bij de rest. „Joey Koning en Jesper Drost zijn Silvester voorbij op dit moment”, zegt de trainer. „Als je acht weken niet naar school gaat, raak je ook achterop. Maar er is geen probleem, hij komt zeker terug.” 

Hardeveld

Jeff Hardeveld is een van de drie spelers die herstelt van een kruisbandblessure. De verdediger traint inmiddels alweer vier keer per week met de groep mee. Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak revalideren in Zeist. 

Terug naar de basis

Heracles speelt tegen VVV-Venlo zondag niet zoals vorige week tegen Fortuna Sittard, dus met drie centrale verdedigers. „We moeten terug naar de basis”, vindt de trainer. Voor hem is dat het  4-3-2-1-systeem. „Het belangrijkste is dat we weer als een persoon denken. Als we verdedigen en als we aanvallen.”