Volledig scherm
Dessers maakte er drie tegen VVV-Venlo en werd opgenomen in het Team van de Week. © BSR Agency

Heracles-spits naast Messi in Team van de Week: ‘Sorry alvast’

ALMELO - Aan zelfspot geen gebrek bij Cyriel Dessers. De Belgische aanvaller van Heracles Almelo heeft een plekje veroverd in het Team van de Week van het voetbalspel FIFA20, maar biedt daarvoor alvast zijn verontschuldigingen aan.

In het Team van de Week zitten de beste spelers van de afgelopen speelronde. Naast Dessers zijn ook onder meer Lionel Messi en Robert Lewandowski opgenomen in het team. Voetballers die door FIFA-spelers erg gewild zijn, en daar is ook Dessers zelf zich van bewust.

‘Sorry’

De spelers zijn op FIFA20 te krijgen door speciale pakketjes te openen. ‘Sorry voor iedereen die Messi of Lewandowski hoopt te krijgen uit een pakketje, maar in plaats daarvan Dessers krijgt’, grapt de Heracles-aanvaller op Twitter.

De 24-jarige Dessers kreeg een plekje in het Team van de Week door zijn optreden tegen VVV-Venlo. Afgelopen zaterdag wonnen de Almeloërs met 6-1 en de aanvaller was goed voor maar liefst drie goals. Naast Dessers is ook Ajax-speler Donny van de Beek te vinden in het Team van de Week.