De kans dat Cyriel Dessers bij Heracles vertrekt, is groot.
Volledig scherm
De kans dat Cyriel Dessers bij Heracles vertrekt, is groot. © BSR Agency

Het gaat beginnen: Club meldt zich voor Dessers

ALMELO - Het spel is op de wagen: er heeft zich bij Heracles een club gemeld voor spits Cyriel Dessers. Om welke club het gaat, is niet bekend. Er is nog geen gesprek gepland. 

„De club heeft een indicatie gegeven, maar die is voor ons niet voldoende om in gesprek te gaan”, zegt Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles. Hij laat weten alleen in onderhandeling te willen gaan als er interessante bedragen op tafel komen.

Dessers kwam vorig jaar over van FC Utrecht om voor zichzelf te bewijzen of hij een ‘gewone’ spits is of toch iets extra’s kan. Hij eindigde het afgebroken seizoen als topscorer van de eredivisie, wat voor een speler van Heracles een bijzondere prestatie was. 

Wonderschone goal

In de winter kwam er ook al een bod voor hem binnen, maar dat werd door de club afgewezen. Heracles vond het te riskant om de aanvaller op de laatste dagen van de transfermarkt te laten gaan. Dessers was teleurgesteld, maar liet na het afgebroken seizoen weten ook blij te zijn dat hij topscorer was geworden en tegen Ajax thuis de wonderschone winnende goal had gemaakt.