Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Jong Heracles geeft voorsprong uit handen

DEN HAAG - In de derde wedstrijd in de reservecompetitie heeft Jong Heracles een voorsprong van drie doelpunten weggegeven. In Den Haag eindigde het duel tegen ADO uiteindelijk in 3-3.


De eerste treffer van de avond kwam op naam van Paul Gladon, die in de 22e minuut vanaf de penaltystip raak schoot. Het tweede doelpunt voor rust kwam op naam van Garcia, die in de 37e minuut voor een Heraclestreffer zorgde. ADO moest het vervolgens met tien man doen, omdat Kenji Gorre met rood van het veld werd gestuurd.

Tweede helft

In de tweede helft tekende Gladon voor zijn tweede treffer. Een fraaie voorzet van Rick Hemmink rondde Gladon goed af: 0-3. Twee minuten later wist ADO-speler Baggerman namens de Haagse formatie te scoren: 1-3. In de 86e minuut komt ADO nog dichterbij, als Hector Hevel via een elfmeter de tussenstand op 2-3 brengt. Met een man minder en nog een paar minuten speeltijd lukt het de gastheren alsnog om op gelijke hoogte te komen. In de 90e minuut zorgt Kastaneer voor de gelijkmaker en uiteindelijke eindstand: 3-3.

Jong ADO Den Haag - Jong Heracles Almelo 3-3 (0-2)
Scoreverloop:
22. Gladon 0-1, 37. Garica 0-2, 47. Gladon 0-3, 68. Baggerman 1-3, 86. Hevel (pen.) 2-3, 90. Kastaneer 3-3.
Jong Heracles: Brouwer, Bosz, Aktaou (81. Brobbey), Heerkes, Sibum, Garcia (66. Vanhanen), Hemmink, van Ooijen (88. Erkilinc), Gosens, Navratil, Gladon.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement