Volledig scherm
Orestis Kiomourtzoglou heeft zich bij Duitsland onder 21 jaar gevoegd. © BSR Agency

Kiomourtzoglou opgeroepen voor Duitsland onder 21

ALMELO - Een mooie opsteker voor Orestis Kiomourtzoglou, de middenvelder van Heracles is opgeroepen voor Duitsland onder 21. Hij heeft zich maandag bij de jonge Duitse internationals gevoegd.

Kiomourtzoglou kwam dit seizoen over van Unterhaching, een club uit de Derde Bundesliga en groeide bij Heracles uit tot basisspeler. De lange speler maakt indruk op zijn trainer Frank Wormuth en nu dus ook op bondscoach Stefan Kuntz. Duitsland onder 21 speelt deze interlandperiode twee wedstrijden. Komende donderdag in en tegen de leeftijdsgenoten uit Spanje en dinsdag tegen Bosnië-Herzegovina, ook uit. 

Andere internationals

Heracles heeft met middenvelder Mauro Junior, Lennart Czyborra en Navajo Bakboord nog meer jonge internationals. Mauro is met de Olympische Selectie in Brazilië en speelt twee oefenwedstrijden in eigen land tegen Venezuela en Japan. 

Linksback Lennart Czyborra zit bij Duitsland onder 20 en treft donderdag Polen en reist daarna af naar Zwitserland (zondag). Navajo Bakboord is opgeroepen voor Oranje onder 20. De rechtsback speelt donderdag tegen Portugal en maandag in en tegen Polen.