Volledig scherm
PREMIUM
Mats Knoester tekende gisteren voor 2,5 jaar bij Heracles, met een optie voor nog een seizoen. © Heracles

Knoester is na vervelende tijd toe aan ‘nieuwe energie’

ALMELO - Mats Knoester (20) meldt zich vandaag voor zijn eerste training bij Heracles. De verdediger tekende gisteren een contract voor 2,5 seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Na ruim veertien jaar bij Feyenoord te hebben gespeeld, tekende Mats Knoester gisteren bij Heracles. Zijn ouders, vriendin en broer keken toe terwijl hij poseerde met het zwart-witte shirt met rugnummer 13. „Een bijzonder moment”, vonden ze. Dat vond de verdediger, die centraal en als linksback uit de voeten kan, zelf ook: „Ik laat een periode achter me, ik was zes toen ik bij Feyenoord begon. Ik heb er veel meegemaakt.”

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: