Volledig scherm
Joey Konings is er weer bij in Venlo. © BSR Agency

Konings keert terug in de selectie van Heracles

ALMELO - Joey Konings keert terug in de basis van Heracles. De spits had last van een rugblessure, maar is op tijd hersteld voor de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

 Adrian Dalmau, de spits die vorige week vier keer scoorde tegen Fortuna Sittard, is geschorst voor de uitwedstrijd. Maximilian Rossmann keert na een schorsing terug in de verdediging van Heracles, dat betekent dat Bart van Hintum weer op de bank plaats moet nemen.

Bart van Hintum

„Dat vond ik een hele moeilijke beslissing”, zegt trainer Frank Wormuth. „Bart is goed bezig. Ik kies voor Rossmann en Dario van den Buijs. Dario heeft de laatste wedstrijden goed gespeeld, veel geleerd en zijn zelfvertrouwen is gegroeid. Hij zorgt ervoor dat de verdediging permanent compact staat, kan koppen en heeft een goede spelopening.”

„Maar als er een verdediger geblesseerd raakt, kan Bart die plek innemen zonder dat de kwaliteit afneemt”, vervolgt hij. „Dat is waarom ik altijd zeg dat we geen elftal zijn, maar veel meer spelers hebben die er meteen kunnen staan.”