Ze zijn dit seizoen samen voor 29 goals. Brandley Kuwas (rechts) maakte er daarvan tien. Hij vertrekt na dit seizoen bij Heracles en gaat naar Dubai.
Volledig scherm
PREMIUM
Ze zijn dit seizoen samen voor 29 goals. Brandley Kuwas (rechts) maakte er daarvan tien. Hij vertrekt na dit seizoen bij Heracles en gaat naar Dubai. © BSR Agency

Kuwas na transfer naar Al-Nasr: ‘Sportief is Dubai geen stap hoger, financieel wel’

ALMELO - Brandley Kuwas (26) is zeer gelukkig met zijn transfer naar Al-Nasr in Dubai. Dat hij sportief geen stap omhoog doet, erkent de aanvaller van Heracles. „Maar financieel is het heel goed.”

Een week geleden vloog Brandley Kuwas naar Dubai om kennis te maken en een medische keuring te ondergaan bij zijn nieuwe club Al-Nasr. Na de wedstrijd tegen Excelsior werd de deal afgerond, gisteren mocht alles wereldkundig worden gemaakt. De aanvaller, die dit seizoen tien keer scoorde voor Heracles en tien assists gaf, tekent voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen.  „Ik ben er echt hartstikke blij mee. Ik heb de club gezien en ben naar het stadion geweest. Eerder was ik met mijn vriendin op vakantie in Dubai, het is leven is er goed.” Hij heeft zich nog niet verdiept in de competitie, de’ Verenigde Arabische Emiraten Liga’. „Dat komt nog.”