Volledig scherm
PREMIUM
Heracles viert de overwinning op VVV-Venlo met de fans. © ANP Pro Shots

Na 5 duels zonder zege wint Heracles weer: ‘Dit was een belangrijke dag voor ons’

Na vijf duels zonder zege, begonnen de fans van Heracles toch wat onrustig te worden. Tot afgelopen zondag. De ploeg won met 4-1 van VVV-Venlo, vermaakte het publiek en staat weer op de vierde plek in de eredivisie.

Kristoffer Peterson: ‘Waren weer fris in het hoofd’

Als Kristoffer Peterson vlakbij de kleedkamer is, roept hij: “Wat een heerlijk gevoel.” De aanvaller van Heracles is opgelucht. Niet alleen omdat hij zelf vanaf elf meter scoorde, ook omdat zijn team een heerlijke middag heeft beleefd. Om na een niet zo soepele periode zo overtuigend te winnen van het lastige VVV, is ongekend fijn, vindt hij.

  1. ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’
    video

    ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’

    Heracles en FC Twente kenden een uitstekend weekend. Beide ploegen boekten mooie zeges. Wat opviel in Almelo: alle treffers vielen uit voorzetten vanaf de zijkant, terwijl die volgens velen hopeloos uit de tijd zijn. Twente trekt in de titelrace verder zonder zijn clubtopscorer, Tom Boere, die zijn kaak heeft gebroken. Zijn vervanger Fred Friday werd bij zijn entree door een deel van het publiek uitgefloten. Tot ergernis van Fardau en Leon. „FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben.’’