Volledig scherm
© Pro Shots / Lars Smook

Nog altijd personele problemen bij Heracles

ALMELO - De personele problemen bij Heracles zijn nog niet voorbij. Voor het duel zaterdag tegen Excelsior zijn Mike te Wierik en Wout Droste twijfelgevallen.

Ziekenboeg
Te Wierik kreeg donderdag op de training last van zijn bil, Droste heeft hamstringklachten. Zaterdag wordt bekeken of het tweetal inzetbaar is. Lerin Duarte is er zeker niet bij, hij kreeg in het uitduel tegen Willem II een knietje in zijn hamstring en heeft daar nog altijd last van. Met verdediger Tim Breukers gaat het de goede kant op, hij had last van zijn lies, maar trainde deze week weer mee. Dat geldt ook voor Dario Vujicevic, die er uit lag met een kuitblessure. Lang geblesseerd zijn: Vincent Vermeij en Mark-Jan Fledderus (kruisband) en Gor Agbaljan (achillespees).

Veel veranderd
Heracles-trainer John Stegeman bewaart geen goede herinneringen aan het uitduel tegen Excelsior, dat duel verloor de ploeg met 3-1, al na een minuut kwamen de Rotterdammers op een voorsprong. ,,Voor beide teams is er veel veranderd in de tussentijd’’, zegt trainer John Stegeman