Volledig scherm
Paul Gladon speelt dit seizoen voor SInt-Truiden. © Henk Van Schuppen

Op de valreep: Gladon naar België, Tighadouini naar Denemarken

ENSCHEDE - Paul Gladon wordt ook dit seizoen door Wolverhampton Wanderers verhuurd. De oud-spits van Heracles vond op de laatste dag van de transferdeadline onderdak bij Sint-Truiden in België.

Gladon maakte twee jaar geleden de overgang van Heracles naar Engeland, maar kwam bij zijn nieuwe club niet aan spelen toe. Wolverhampton verhuurde hem afgelopen seizoen weer aan Heracles. Intussen promoveerde de club naar het hoogste niveau in Engeland. De spits zag de bui al hangen. „Ze zitten echt niet op mij te wachten.”  Hij keerde in de voorbereiding wel terug naar zijn werkgever, maar speelt vanaf nu in de Belgische competitie. 

Adnane Tighadouini 

Ook oud-speler van FC Twente Adnane Tighadouini heeft net voor het sluiten van de markt nog een club gevonden. De aanvaller speelt dit seizoen bij het Deense Esbjerg, waar hij ploeggenoot van Rafael van der Vaart wordt.

Volledig scherm
Adnane Tighadouini wordt ploeggenoot van Van der Vaart. © Marcel van Dorst
  1. ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’
    video

    ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’

    Heracles en FC Twente kenden een uitstekend weekend. Beide ploegen boekten mooie zeges. Wat opviel in Almelo: alle treffers vielen uit voorzetten vanaf de zijkant, terwijl die volgens velen hopeloos uit de tijd zijn. Twente trekt in de titelrace verder zonder zijn clubtopscorer, Tom Boere, die zijn kaak heeft gebroken. Zijn vervanger Fred Friday werd bij zijn entree door een deel van het publiek uitgefloten. Tot ergernis van Fardau en Leon. „FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben.’’