Volledig scherm
Pelupessy in actie tegen Groningen © Pro Shots

Pelupessy vraagteken, Zomer en Van Ooijen niet fit

ALMELO - Er zijn nog wat vraagtekens bij Heracles in aanloop naar het thuisduel tegen Willem II. Trainer John Stegeman kan zeker niet beschikken over Ramon Zomer en Peter van Ooijen. Zomer heeft al langer last van de knie en bezocht gisteren het ziekenhuis om een traject uit te stippelen voor zijn herstel. Van Ooijen kreeg in het duel tegen Roda JC de knie van Gladon in zijn ribben en liep een kneuzing op.

Twijfels zijn er over Joey Pelupessy, die zich eerder deze week verstapte en vocht boven zijn enkel heeft, als de middenvelder niet speelt, is Mark-Jan Fledderus zeer waarschijnlijk zijn vervanger.

Aankoop
Spits Vincent Vermeij heeft last van zijn rug en is ook een vraagteken. Rechtsback Wout Droste is fit, maar zal eerst wedstrijdminuten moeten maken in het tweede team om ritme te krijgen.

Resultaat
,,Ze zullen getergd zijn’’, zegt Stegeman over tegenstander Willem II, die het eerste duel thuis met 4-1 verloor van Vitesse. De trainer van Heracles zat vorige week tegen Roda JC niet op de bank wegens een schorsing. ,,Ik zat op de tribune, ik had minder wedstrijdspanning’’, zegt hij met een grijns. Over het gelijkspel in Kerkrade: ,,Ik ben er niet teleurgesteld over. We zijn vroeg begonnen met twee Europese wedstrijden, het heeft impact gehad. Maar we hebben drie keer niet verloren, daar moeten we energie uithalen.’’

Heracles oefent op donderdag 1 september tegen Jong Ajax. Het duel begint om 13.00 uur en wordt gespeeld in het Polman Stadion.