Volledig scherm
Het is nog onzeker of Robin Pröpper kan spelen in Waalwijk. © Getty Images

Pröpper is klein vraagteken voor tweede wedstrijd tegen RKC

Robin Pröpper is een klein vraagteken voor de tweede wedstrijd in de week tegen RKC Waalwijk. De aanvoerder heeft lichte knieklachten. „Het is afwachten”, zegt trainer Frank Wormuth. 

Met het herstel van Mo Osman gaat het de goede kant uit, de middenvelder traint weer met de groep mee. Het duurt alleen nog wel even voor hij ingezet kan worden en weer bij de selectie zit. „Hij mist fitheid”, zegt Wormuth, die zijn middenveld met Alexander Merkel, Mauro Junior en Orestis Kiomourtzoglou goed heeft staan.  

Favoriet

Zijn ploeg speelt voor de tweede keer in een week tegen RKC Waalwijk. Afgelopen woensdag won Heracles thuis in de beker nipt met 4-3. Voor zaterdag vindt de trainer Heracles niet de grote favoriet. „We hebben hetzelfde niveau als RKC en spelen uit. Het doet er ook niet toe wie de favoriet is, we hebben respect voor onze tegenstander. We gaven ze woensdag te veel ruimte, dan zie je hoe goed ze zijn. Ook al hebben ze nog maar een punt, ze hebben vaak net niet gewonnen. Maar ik heb het al eerder gezegd: we willen niet de eerste zijn die drie punten verliest aan RKC.”