Heracles-aanvoerder Robin Pröpper (links) kreeg geel na een overtreding op Jens Toornstra van Feyenoord en mist daardoor de laatste wedstrijd van het seizoen tegen AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Heracles-aanvoerder Robin Pröpper (links) kreeg geel na een overtreding op Jens Toornstra van Feyenoord en mist daardoor de laatste wedstrijd van het seizoen tegen AZ. © ANP

Pröpper mist zijn misschien wel laatste duel voor Heracles Almelo: ‘Het is nog niet klaar’

ALMELO - Statistisch gezien is de kans niet groot dat Heracles zondag van AZ wint. Als het wel lukt en Sparta morst punten, zijn de play-offs binnen. Heracles mist in Alkmaar aanvoerder Robin Pröpper, die geschorst is. Speelde hij gisteren tegen Feyenoord (1-1) zijn laatste duel in het zwart-wit? 

  1. Eindelijk weer een echte Tukker in Oranje: deze Twentenaren en Achterhoekers gingen Weghorst voor
    PREMIUM
    INTERACTIEVE KAART

    Eindelijk weer een echte Tukker in Oranje: deze Twentena­ren en Achterhoe­kers gingen Weghorst voor

    ENSCHEDE - Van Willem Janssen uit Lonneker tot Wout Weghorst uit Borne: in ruim een eeuw tijd kwamen er zo’n achthonderd spelers uit voor Oranje. Een deel daarvan groeide op in Twente of de Achterhoek. Almelo mag zich met zes internationals hofleverancier noemen, maar ook voetballers uit Weerselo, Oldenzaal en Winterswijk droegen het shirt van het Nederlands elftal.