Volledig scherm
© Pro Shots

Stegeman na onfortuinlijk verlies: 'Katerig gevoel’

Hoewel Heracles liet zien prima mee te kunnen met Feyenoord, bepaalde het resultaat de stemming bij de Almeloërs. ,,Ik heb een katerig gevoel”, zei trainer John Stegeman na de 1-0 nederlaag.

Heracles kreeg tal van kansen op de gelijkmaker, maar het was telkens net niet ,,We hebben onszelf tekort gedaan in deze wedstrijd, waarin we zelf weinig weggaven en kansen creëerden”, vatte Stegeman het passend samen. Een doelpunt van Karim El Ahmadi bezorgde Heracles uiteindelijk de nederlaag. ,,Een klutsgoal. Via via, een carambole”, aldus de trainer.

In de tweede helft creëerde Heracles meer balbezit, terwijl Feyenoord terugzakte. Het zorgde voor gevaar. Maar de Almelose club was onfortuinlijk in de afronding. ,,Ik vond dat we in de tweede helft een te laag baltempo hanteerden en af en toe wat slordig waren, maar we hadden wel kansen op meer”, zag Stegeman.

Dat het geen schande is om van koploper Feyenoord te verliezen? ,,Ik vind dat we dat calimero-gedrag maar eens achter ons moeten laten. Ik vind dat we dit soort wedstrijden ook moeten winnen.”