Volledig scherm

Tissoudali (Telstar) op weg naar Heracles Almelo

ALMELO - Heracles Almelo is dichtbij een nieuwe aanvallende impuls. Telstar-aanvaller Tarik Tissoudali, die afgelopen seizoen hoge ogen gooide in de eerste divisie met negentien doelpunten, gaat waarschijnlijk deze week nog op gesprek bij trainer John Stegeman.

Dat bevestigt Richenel Bryson, zijn zaakwaarnemer.

Belletje
„Dat gesprek moet nog plaatshebben. Daarover moet ik nog gebeld worden. Maar ik verwacht dat dat op korte termijn gaat gebeuren”, aldus Bryson.

Heerenveen
Heracles is niet de enige club die interesse heeft in de 23-jarige linksbuiten. Zo meldde ook sc Heerenveen zich. De aanvaller zelf lijkt echter een voorkeur te hebben om bij Heracles te spelen. Zo gaf de technisch vaardige dribbelaar in een vroeger stadium al aan kunstgras te prefereren boven natuurgras.

Transfersom
Voor de komst van Tissoudali, die in 2014 de overstap maakte van de amateurclub Sparta Nijkerk naar Telstar en nooit een jeugdopleiding genoot bij een profclub, zal Heracles een transfersom op tafel moeten leggen. Doordat zijn contract bij Telstar tot medio 2017 doorloopt en Tissoudali volgend jaar transfervrij de deur dreigt uit te lopen zal dat echter een gereduceerd bedrag zijn.