Volledig scherm
© Archief

Verdediger Brent van Heracles naar Almere City

ALMELO - Travis Brent heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger gaat van Heracles, waar z'n contract niet werd verlengd, naar eerstedivisionist Almere City.

Brent (23) liep onlangs tijd al stage bij Almere City. De Amerikaan behoorde afgelopen seizoen tot de selectie van Heracles, maar speelminuten in het eerste maakte hij niet.

Doelman Michael Brouwer, wiens contract bij Heracles eveneens niet werd verlengd, is komend seizoen actief in het amateurvoetbal. Hij gaat naar zaterdagtopklasser Spakenburg. Brouwer was bij Heracles vierde doelman achter Bram Castro, Dennis Telgenkamp en Renze Fij.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
  1. Van Hintum: ‘Normaal vliegen die ballen er thuis wel in’
    REACTIE

    Van Hintum: ‘Normaal vliegen die ballen er thuis wel in’

    ALMELO - Bart van Hintum wist dat Heracles Almelo het zaterdag helemaal niet zo slecht deed tegen PSV. De verdediger miste met zijn ploeg simpelweg te veel kansen om het de lijstaanvoerder van de eredivisie moeilijk te maken (eindstand 0-4). ‘’Normaal vliegen die ballen er thuis wel in, maar nu niet. PSV had daarentegen maar een paar kansen nodig. Dan zie je dat zij toch over een bepaalde kwaliteit beschikken.’’