Volledig scherm
Vincent Vermeij, hier op archiefbeeld, was goed voor zes doelpunten tegen Jong Achilles. © Pro Shots

Vermeij in gesprek met Den Bosch

ALMELO - Vincent Vermeij gaat zaterdagmiddag niet mee met Heracles naar Hannover. De spits is in gesprek met Den Bosch en krijgt toestemming om achter te blijven.

Heracles vertrekt vanmiddag naar Duitsland en speelt zondag een oefenduel tegen Hannover 96. Vermeij gaf eerder aan niet per se weg te willen bij Heracles, maar wel meer te willen spelen. In Almelo heeft hij Adrian Dalmau voor zich en fungeert hij vaak als pinchhitter.

Den Bosch gaat verrassend aan kop in de eerste divisie. Eigenaar Kakhi Jordania heeft grootse plannen met de club en heeft al de nodige versterkingen gehaald. Eerder leek het erop dat De Graafschap Vermeij terug wil. De spits kwam in 2016 over van de club uit Doetinchem, die op dit moment onderaan staat in de eredivisie. 

  1. ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’
    video

    ‘FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’

    Heracles en FC Twente kenden een uitstekend weekend. Beide ploegen boekten mooie zeges. Wat opviel in Almelo: alle treffers vielen uit voorzetten vanaf de zijkant, terwijl die volgens velen hopeloos uit de tijd zijn. Twente trekt in de titelrace verder zonder zijn clubtopscorer, Tom Boere, die zijn kaak heeft gebroken. Zijn vervanger Fred Friday werd bij zijn entree door een deel van het publiek uitgefloten. Tot ergernis van Fardau en Leon. „FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben.’’