Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Vincent Vermeij opgeroepen voor Jong Oranje

Bondscoach Fred Grim heeft Heracles-speler Vincent Vermeij opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje. Vermeij kwam begin augustus over van De Graafschap en tekende voor drie jaar bij de Almeloërs.

Ook Bart Ramselaar, Jairo Riedewald, Tonny Vilhena en Rick Karsdorp zijn opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje. Dit kwartet viel af voor de definitieve selectie van het Nederlands Elftal.

Geen debuut
Door het afvallen van Karsdorp en Ramselaar moeten zij wachten op hun debuut in het 'grote' Oranje. Riedewald en Vilhena kwamen eerder al uit voor het Nederlands Elftal.

Poule
Op vrijdag 2 september speelt Jong Oranje het EK-kwalificatieduel tegen Wit-Rusland. Jong Oranje bezet de 2de plek in de poule met 9 punten uit 5 duels. Wit-Rusland staat 3de met 7 punten uit 5 wedstrijden.

Hoogma
Naast Vermeij ontving ook Justin Hoogma een uitnodiging uit Zeist. De verdediger is opgeroepen voor het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar. Het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg speelt op donderdag 1 september een oefeninterland tegen Engeland. Maandag 5 september staat er een vriendschappelijk duel tegen Duitsland op het programma.

Volledig scherm
© Pro Shots