Volledig scherm
© Wim Corduwener

10.000 euro van Cogas voor ideeën in de Hof: 3 aanmeldingen

GOOR - Een taptoe met alle fanfare orkesten uit Hof van Twente, een rondrit door Hof van Twente met klassieke auto’s en een evenement rond het bezoek van een schrijver in combinatie met een diner en film. Deze drie ideeën zijn tot dusverre bij de gemeente ingeleverd om in aanmerking te komen voor de cultuurcheque van 10.000 euro die de Cogas beschikbaar stelt vanwege haar 50-jarig bestaan.


Inwoners van Hof van Twente kunnen tot vrijdag 9 september hun idee aandragen voor de cultuurcheque. Een commissie onder voorzitterschap van wethouder Pieter van Zwanenburg pikt de beste ideeën eruit in de week na 9 september.

De ideeën moeten bijdragen aan een ‘fijn woon- en leefklimaat in Hof van Twente. De nadruk op de beoordeling van de inzendingen ligt op ‘structureel verbinden’: een groots moment of terugkerende momenten van ontmoeting, Er wordt bij voorkeur één lokaal cultureel initiatief gekozen. Inzenden kan via info@hof vantwente.nl onder vermelding van cultuuridee Cogas. Voor vragen: Harry van der Mark, werkzaam bij de gemeente en bereikbaar via 0547-858585.

Ook voor andere aandeelhoudende gemeenten, zoals Almelo, van Cogas is 10.000 euro beschikbaar.

Hengelo e.o.