Eddie ten Duis (links), naast Apollo-voorzitter Vos en architect Daan Josee (rechts). Drie maanden later werd in de ruwbouw van De Reggehof de uitvaart van de voorvechter gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddie ten Duis (links), naast Apollo-voorzitter Vos en architect Daan Josee (rechts). Drie maanden later werd in de ruwbouw van De Reggehof de uitvaart van de voorvechter gehouden. © Riet ten Duis

25 jaar De Reggehof in Goor: een première met uitvaart

GOOR - Theater De Reggehof in Goor beleefde de première met een uitvaart. Voorvechter Eddie ten Duis overleed pal voor de opening aan een hersenbloeding, nog maar 48 jaar. Hoe staat het 25 jaar later met zijn ‘erfenis’?

  1. Erwin Nyhoff stuurt zijn Cadillac voor een concert naar De Pol in Diepenheim
    Video

    Erwin Nyhoff stuurt zijn Cadillac voor een concert naar De Pol in Diepenheim

    DIEPENHEIM - Met zijn Corona Cadillac Concert gaf Erwin Nyhoff (1972) zaterdagavond het eerste buitenoptreden naast Herberg De Pol, sinds corona-regels gelden. De eerdere frontman van the Prodical Sons, die in The Voice als Bruce Springsteen zijn comeback maakte, trad op voor rond 70 liefhebbers. Zijn Twentse moeder, geboren tussen Westerhaar en Vriezenveen, was een van de ‘fans’. „Zij houdt van rock’n’roll”, vertelde de sympathieke Sallander.

Hengelo e.o.