Volledig scherm
© News United / Jan Willem Klein Horstman

Auto in de sloot na botsing op N346 bij Ambt Delden

AMBT DELDEN - Op de Rijksweg-N346 in Ambt Delden heeft vrijdagavond een botsing tussen twee auto's plaatsgevonden. Daarbij belandde één van de betrokken voertuigen in de sloot. Niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde nadat één van de auto's op de verkeerde weghelft terecht kwam. De voertuigen raakten elkaar aan de zijkant, waarna het de ene auto in de sloot belandde. De andere betrokkene eindigde op de andere weghelft. 

Twee personen zijn door de politie meegenomen. Het is onbekend of ze zijn opgepakt, of dat de politie een taxiritje geeft. Het verkeer tussen Goor en Delden ondervond hinder van het ongeluk. Beide auto's worden zijn flink beschadigd en worden afgesleept. 

  1. American Paints: bijzondere paarden op het Twentse platteland in Delden
    PREMIUM
    Video

    American Paints: bijzondere paarden op het Twentse platteland in Delden

    DELDEN - Wie toevallig bij een van de shows met American Paint Horses binnenloopt, zal zich even in het Wilde Westen wanen. Cowboyhoeden, leren vestjes, grote laarzen met sporen en paarden die lijken weggeplukt uit het decor van een westernfilm. Melinda Nijland-Zweepe uit Delden heeft een passie voor de bont-gevlekte dieren en is een van de weinige mensen in Nederland die met het bijzondere paardenras werkt.

Hengelo e.o.