Volledig scherm
Marco Jansen en Sheila Jansen van camping Bergzicht in Markelo hebben camping de Kattenberg, eveneens in Markelo, overgenomen van de familie Beld. © Lars Smook

Bergzicht neemt camping de Kattenberg in Markelo over

MARKELO - Camping Bergzicht aan de voet van de Herikerberg in Markelo neemt per 1 april camping de Kattenberg aan de Hogedijk in Markelo over. Dit heeft Marco Jansen van camping Bergzicht vrijdagmorgen bekendgemaakt.

Geen gevolgen voor gasten

Voor de gasten van de Kattenberg heeft de overname geen gevolgen, hun plaatsen blijven gegarandeerd. De Kattenberg wordt al tientallen jaren gerund door Herman en Alies Beld en Alie Poortman - Beld.

Geen opvolgers

Ze doen de camping van de hand, omdat er geen opvolgers zijn en ze het rustiger aan willen doen. De naam wordt veranderd in Landgoed Kattenbergse Hoeve. Het is de bedoeling dat de zoon van Marco en Sheila Jansen de camping met een bedrijfsleider gaat exploiteren.

Investeren

Het terrein van de Kattenberg is tien hectare. Er staan 120 stacaravans op jaar- en seizoenplaatsen en enkele  zomerhuisjes en er zijn 120 toeristische plekken. Jansen meldt dat er wordt geïnvesteerd om de voorzieningen op niveau te brengen en om Landgoed Kattenbergse Hoeve een ‘frisse uitstraling’ te geven. Over de aankoopprijs laten beide partijen zich niet uit.

Hengelo e.o.