Het Beaufortplein in Markelo met rechts het voormalige Countuspand dat wordt gesloopt en plaats maakt voor 26 appartementen waarvan er vijf voor starters op de woningmarkt zijn bedoeld.
Volledig scherm
Het Beaufortplein in Markelo met rechts het voormalige Countuspand dat wordt gesloopt en plaats maakt voor 26 appartementen waarvan er vijf voor starters op de woningmarkt zijn bedoeld. © Gerrit Smit

Bezwaren tegen 26 nieuwe appartementen in Markelo niet van tafel, wethouder trekt wel gemeenteraad over de streep en komt met parkeerplan

MARKELO - Bezwaren en daarmee vertraging blijven als een Zwaard van Damocles boven de bouw van 26 appartementen in Markelo hangen. Dat de gemeenteraad akkoord is, doet aan deze dreiging niets af.

 1. Verslagenheid in Delden na de brand: ‘Twee doden zo maar uit het niets: je verstand staat er bij stil’
  PREMIUM
  video

  Verslagen­heid in Delden na de brand: ‘Twee doden zo maar uit het niets: je verstand staat er bij stil’

  DELDEN - Een paar uur lang overheerst bij de bewoners van appartementencomplex Stadshagen in Delden de opluchting over de afloop van de brand die hen zaterdagnacht trof. Zondagmorgen, in alle vroegte, volgt de ontnuchtering. Het bericht over de dood van twee van hun medebewoners leidt tot grote verslagenheid. „Nooit, nooit, nooit gedacht dat dat hier zou kunnen gebeuren.”
 1. Wat weten Twentse mannen van make-up? 'Euhmmm'
  Play

  Wat weten Twentse mannen van make-up? 'Euhmmm'

 2. Tukker Rudie Elferink aanschouwt rakettenspektakel Israël
  Play

  Tukker Rudie Elferink aanschouwt raketten­spek­ta­kel Israël

Hengelo e.o.