Geronique van de Riet en haar partner Fabian Kuipers vernamen al vroeg van een tekort aan zeecontainers en gingen op tijd speelgoed hamsteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Geronique van de Riet en haar partner Fabian Kuipers vernamen al vroeg van een tekort aan zeecontainers en gingen op tijd speelgoed hamsteren. © Lars Smook

Bij Van de Riet in Ambt Delden staat deze Sinterklaas met volle handen, zoveel cadeaus zijn er gehamsterd

AMBT DELDEN - Lege schappen omdat de levering van sinterklaascadeaus uitblijft of wordt vertraagd?  Niet bij Van de Riet  Speelgoed in Ambt Delden, met 1300 m2 de grootste speelgoedwinkel in de regio.

  1. Dit zijn dus geen grappen: pesticiden kunnen hersenen in ontwikkeling schaden
    PREMIUM

    Dit zijn dus geen grappen: pesticiden kunnen hersenen in ontwikke­ling schaden

    Nou las ik me daar toch een gek bericht. Echt heel raar. Over pesticiden. En dan heb ik het dus niet over de hulp die ervoor zorgt dat een broodje steeds warmer en dunner wordend vlees dwars door het menselijk lichaam toch nog zo goed als blindelings de uitgang weet te vinden. Dat is peristaltiek. Lezers die dat onderscheid niet weten te maken werken waarschijnlijk de hele dag in de bestrijdingsmiddelenindustrie. Of die zijn aan de drugs. Wat in de praktijk op hetzelfde neerkomt. Je wordt er namelijk nogal daas van. Van die pesticiden. Want daar is dus iets raars mee aan de hand.
    Diepenheim