Volledig scherm
clement postmus, nieuwe directeur reggehof © Reggehof

Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en muziekschool in Goor

GOOR - De 55-jarige Gorenaar Clement Postmus wordt per 1 mei benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van cultureel centrum De Reggehof en de Muziekschool Hof van Twente.

Blij

Hij volgt daarmee Ruut te Velthuis op. Voorzitter Han Wiendels van het bestuur van De Reggehof is blij met de komst van Postmus. Hij noemt hem ene 'zeer ervaren manager met een groot netwerk.''Hij is door de wol geverfd in het besturen en begeleiden van oerganisaties binnen de regionale publieke omroepen op commercieel gebied', aldus Wiendels.

Topfunctie 

Postmus heeft momenteel een topfunctie bij het in Amsterdam gevestigde bureau The Edge Initiative dat vorig jaar is overgenomen door het mediaconcern Candid Group. Daarvoor werkte hij voor het Amsterdams Uit Buro en Paradiso.

Kan niet wachten

Postmus zegt dat hij niet kan wachten om voor De Reggehof aan de slag te gaan: 'De Reggehof is voor velen en ook voor mij een plek waar met weinig middelen een heel breed palet aan culturele en maatschappelijke activiteiten plaartsvinden, die belangrijk zijn vor Goor en de andere kernen van de gemeente. Mijn doel is dan ook om het centrum naar een nieuwe fase te begeleiden, zaken op orde te houden en te brengen en de vele mensen die vrijwillig een bijdrage leveren te koesteren.'  

Hengelo e.o.