Volledig scherm
PREMIUM
Jan de Koning op het dak van sport- en gemeenschapscentrum De Pol in Bentelo waar zonnepanelen op liggen. In zijn hand heeft hij de Holtbar, het rondreizend compliment van de gemeente voor duurzame initiatieven. © Frans Nikkels

Coöperatie Hof van Twente op Rozen timmert opnieuw aan de weg na tegenvallend ledenaantal

HENGEVELDE - Coöperatie Hof van Twente op Rozen gaat opnieuw aan de weg timmeren om haar bekendheid in de gemeente te vergroten. Want, het aantal leden van de coöperatie valt tot dusverre tegen, terwijl het lidmaatschap volgens het bestuur veel voordelen biedt.

Kortingen op de vaste leveringskosten voor elektriciteit en op de prijs per kilowattuur, een aantrekkelijke rente op een achtergestelde lening, meeprofiteren van de opbrengsten en bijdragen aan duurzaamheid. En ook nog eens de werkgelegenheid in Hof van Twente stimuleren in de wetenschap dat er niets aan de strijkstok blijft hangen. Zie hier de voordelen, die volgens het bestuur verbonden zijn met het lidmaatschap van de Coöperatie Hof van Twente op Rozen. „Hoe mooi is dat? Wij weten zeker dat het heel mooi is, nu het grote publiek nog”, zegt bestuurslid Jan de Koning van de coöperatie.

Hengelo e.o.