Algemeen directeur Ben Kuipers van Loohuis Installatiegroep en directeur Dorien Klein Teeselink van OBS Stokkum in het lokaal van groep 1/2, dat is voorzien van een eigen ventilatie-unit .
Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen directeur Ben Kuipers van Loohuis Installatiegroep en directeur Dorien Klein Teeselink van OBS Stokkum in het lokaal van groep 1/2, dat is voorzien van een eigen ventilatie-unit . © Emiel Muijderman

Dankzij een slimme melder heeft deze klas in Stokkum altijd frisse lucht: ‘Geen hoofdpijn meer’

MARKELO - De angst voor corona waart rond in het onderwijs. Goed ventileren is noodzakelijk. Alleen: de ventilatie is in veel scholen niet op orde. Minister Slob stelde vorige week 360 miljoen euro beschikbaar om dat te verbeteren. Of dat genoeg is? „Er is een grote inhaalslag te maken.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Hengelo e.o.