Danny Hempel is bestuurder van Doenersdreef Zorg, een zorginstantie die zich heeft gespecialiseerd in de begeleiding van jongeren met een (lichte) beperking.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Hempel is bestuurder van Doenersdreef Zorg, een zorginstantie die zich heeft gespecialiseerd in de begeleiding van jongeren met een (lichte) beperking. © Frans Nikkels

Danny Hempel droomt van een buurtschap ‘Mini-Goor’ voor jongeren

GOOR - Zorgondernemer Danny Hempel heeft een droom. In de voormalige kleuterschool aan de Van Coeverdenstraat in Goor wil hij vier betaalbare ‘woonunits’ creëren voor jongeren uit Goor.

  1. Sanchez niet op 2 maar op 4e plek voor nieuwe politieke partij in Hof van Twente

    Sanchez niet op 2 maar op 4e plek voor nieuwe politieke partij in Hof van Twente

    GOOR - Gemeenteraadslid William Sanchez van GroenLinks hoopte nummer 2 te worden op de kandidatenlijst van de nieuwe politieke partij In Beweging voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Hij kreeg echter van 32 van de 33 leden van In Beweging de vierde plek toebedeeld na lijsttrekker Marianne Hutten, voormalig SP-raadslid Frank Stevens (2) en Mathijs Gelen (3), mede-initiatiefnemer van de jongerenraad in Hof van Twente. ,,Nee, ik ben niet teleurgesteld en kan er goed mee leven. Nummer 4 is een zeer verkiesbare plek", reageerde Sanchez.

Hengelo e.o.