Wim Bouwmeester doet na 40 jaar zijn Avia tankstation en fietsenwinkel van de hand. ,,Ik ben al sinds de middelbare school altijd betrokken geweest bij het bedrijf, ik ben erin gerold.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Bouwmeester doet na 40 jaar zijn Avia tankstation en fietsenwinkel van de hand. ,,Ik ben al sinds de middelbare school altijd betrokken geweest bij het bedrijf, ik ben erin gerold.” © Frans Nikkels Fotografie

Diepenheimer Wim Bouwmeester doet fietsenwinkel en tankstation van de hand en is nu in loondienst: ‘Beetje rust creëren’

DIEPENHEIM -  Wim Bouwmeester (58) is na bijna 40 jaar gestopt met zijn fietsenwinkel en tankstation met carwash aan de Wilsonweg in Diepenheim. „Het moment is gekomen dat mijn vrouw en ik iets meer vrije tijd willen, bijvoorbeeld gewoon een vrije zaterdag.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Hengelo e.o.